LOCOMOTIVE SI AUTOMOTOARE DIN ROMANIA SI BULGARIA / ЛОКОМОТИВИ В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LOCOMOTIVE SI AUTOMOTOARE DIN ROMANIA SI BULGARIA / ЛОКОМОТИВИ В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ

AUTOLOCO: Catalog al locomotivelor , automotoarelor si statiilor de cale ferata din Romania / Албум Локомотиви - Румъния и България Locomotivele in miniatura apartin D-lui Sorin Oprisan http://soprisan.uv.ro/

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

VALEA ROSIE H. (801)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Mitica

Mitica

Reputatie : 62
Data de inscriere : 20/09/2010
Varsta : 37
Localizare : P.O. Frunzanesti, linia 801

VALEA ROSIE H. (801) Empty
MesajSubiect: VALEA ROSIE H. (801)   VALEA ROSIE H. (801) Icon_minitimeMar 7 Dec 2010 - 12:20

Halta Valea Rosie, o fosta statie a liniei 801
VALEA ROSIE H. (801) Img18900
Sus In jos
https://www.facebook.com/sulzerul0733
COSTACHE MIHAIL
ADMINISTRATOR FORUM
COSTACHE MIHAIL

Reputatie : 63
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 52
Localizare : BUCURESTI

MesajSubiect: Re: VALEA ROSIE H. (801)   VALEA ROSIE H. (801) Icon_minitimeMar 7 Dec 2010 - 12:46

Vai Mitica, ma doare sufletul!!! Sad Se vad locurile a doua linii scoase, gara e ruinata, pacat, pacat, pacat!!!
Sus In jos
Mitica

Mitica

Reputatie : 62
Data de inscriere : 20/09/2010
Varsta : 37
Localizare : P.O. Frunzanesti, linia 801

MesajSubiect: Re: VALEA ROSIE H. (801)   VALEA ROSIE H. (801) Icon_minitimeMar 7 Dec 2010 - 14:42

Statia Valea Rosie a fost conceputa ca un punct de incrucisare, traficul fiind intens la acea vreme, si permitea, in afara de incrucisarea trenurilor si gararea unui tren de marfa la linia 1. Plus ca, pana prin anul 2005, daca retin bine, de la capul X al statiei se ramifica o linie curenta ce ducea, din cate am inteles de la cei mai batrani, spre un depou de locomotive(asta nu stiu sigur, e o informatie pentru care nu bag mana-n foc). In prezent linia nu mai exista, e scoasa aproape in totalitate, iar urme ale ei se mai vedeau anul trecut doar pe DN ce leaga Bucurestiul de Oltenita, undeva cu cativa km inainte de intrarea in municipiu. Imi pare rau ca nu am cercetat linia atunci cand exista, dar in acea vreme mi se parea ca totul e etern, nu credeam ca linia aceea va disparea Sad
Sus In jos
https://www.facebook.com/sulzerul0733
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: VALEA ROSIE H. (801)   VALEA ROSIE H. (801) Icon_minitime

Sus In jos

VALEA ROSIE H. (801)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» VALEA LUI MIHAI (402)
» VALEA LARGA (300)
» VALEA CERNEI ( 900 )
» VALEA ALBA (M900)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LOCOMOTIVE SI AUTOMOTOARE DIN ROMANIA SI BULGARIA / ЛОКОМОТИВИ В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ :: STATIILE SI HALTELE FEROVIARE DIN ROMANIA :: GARI SI HALTE CARE INCEP CU LITERELE U SI V-
Mergi direct la: