| SECTIA 203 PAS CU PAS | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL ADMINISTRATOR FORUM
Mesaje : 2106 Reputatie : 63 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 52 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: SECTIA 203 PAS CU PAS Mier 27 Oct 2010 - 10:56 | |
| Sectia 203 pas cu pas. In functie de timpul ce il am la dispozitie, voi posta cate un serial, in care nu voi pune mai mult de 10 poze la un mesaj. Reportajul include cu amanuntul poze cu intreaga sectie. Asadar, SECTIA 203 PAS CU PAS - EPISODUL 1 Plecam din Gara Brasov pe o ploaie torentiala Si mergem pe Magistrala 300 Stergatorul facea fata cu greu ploii torentiale Continuam drumul pe M300 Apoi parasim M300, si o luam in stanga unde intram pe M200 Ne-am despartit de M300 si mergem pe M200 Totusi, ploaia, strica aspectul pozei Stropii mari cad pe parbriz Dar noi continuam sa ocolim orasul Brasov Si ne indreptam spre Gara Bartolomeu SFARSITUL EPISODULUI 1 VA URMA! | |
|
| |
Mesaje : 2106 Reputatie : 63 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 52 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Joi 28 Oct 2010 - 11:15 | |
| SECTIA 203 PAS CU PAS - EPISODUL 2 Asadar ne apropiem de statia Bartolomeu Pe partea stanga se afla cladirea garii Avem verde, putem pleca! Foarte multe linii in Bartolomeu, dar nu stiu pe cate dintre ele mai circula trenuri!!! Insa noi mergem pe linia din stanga Mai avem putin si vom parasi si M200! Am intrat pe sectia 203 Trecem pe sub un pod Continuam drumul, bucurosi ca ploaia s-a mai oprit Si inchei acest episod cu o trecere peste calea ferata SFARSITUL EPISODULUI 2 VA URMA!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Lun 8 Noi 2010 - 13:51 | |
| SECTIA 203 PAS CU PAS EPISODUL 3 Ne continuam drumul, insa ploaia ne joaca feste. Stropii incep din nou sa acopere parbrizul Ploaia s-a oprit din nou Ne indreptam spre Cristian Norii de pe cer superbi, impodobeau si mai mult peisajul minunat! Si o imagine de la bordul automotorului Cu toata viteza spre Cristian SFARSITUL EPISODULUI 3 VA URMA! | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Joi 9 Dec 2010 - 22:52 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Vin 17 Dec 2010 - 12:43 | |
| SECTIA 203 PAS CU PAS EPISODUL 5 O intalnire cu un drum secundar. Crucea Sf. Andrei este dubla. Vagoane cisterna Trecere libera. Paletele ridicate Intram pe diagonala pentru a astepta un automotor din sens invers Inca un sir de vagoane cisterna in stanga si gara Cristian in dreapta Si un peisaj deosebit Am ajuns in gara Oprim imediat Cladirea Garii Cristian VA URMA | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Mier 5 Ian 2011 - 21:29 | |
| SECTIA 203 PAS CU PAS EPISODUL 6 In gara Cristian asteptand un automotor din sens invers Vagoane cisterna in Gara Cristian Un automotor in Gara Cristian Si vine si automotorul care l-am asteptat Iata-l Doua automotoare in Cristian Imi placea mult sa le privesc! Insa unul din ele a plecat! Eu ma tot uitam dupa el! Apoi plecam si noi mai departe spre Zarnesti, insa prima statie este Rasnov Sfarsitul episodului 6. VOI REVENI! | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Vin 4 Feb 2011 - 13:53 | |
| SECTIA 203 PAS CU PAS EPISODUL 7 Asadar am plecat din Gara Cristian Nu numai in orase si in institutii sunt amplaste camere de filmat! Chiar si linia ferata este supravegheata video! Priviti in partea dreapta a pozei, prin pomi! Se poate zari un aparat video!!! Desigur, e o gluma! Este aparatul meu foto reflectat prin parbriz!!! Ne indreptam de sosea. Soferii nu au de ales! Trebuie sa astepte pana trecem noi, pentru ca trenul pe linia lui este sfant! Nimeni nu are voie sa il deranjeze! nimeni nu are voie sa il opreasca! Continuam calatoria, norii de pe cer completaza peisajul superb de vara ! Inchei episodul 7 cu aceasta fotografie, urmand sa ne indreptam spre Rasnov! VA URMA!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Sam 23 Iul 2011 - 20:59 | |
| SECTIA 203 PAS CU PAS EPISODUL 8 Asadar, ne continuam calatoria spre Rasnov Nu-mi puteam dezlipi privirea de la norii de pe cer Cu toata viteza, inainte Si ne apropiem de Rasnov pe nesimtite! Intram in Gara Rasnov Iata si cladirea garii din Rasnov. M-a impresionat fantana sau ciutura care desi nu se mai poate scoate apa din ea, arata impecabil. Dar pana la urma pot spune ca toata gara arata impecabil! Din tren am putut zari si Cetatea din Rasnov Plecam din gara insotiti din nou de cativa stropi de ploaie! Nehotarata vreme! Si cu poza aceasta inchei si episodul 8. Continuarea calatoriei, in episodul urmator! SFARSITUL EPISODULUI 8 VA URMA! | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Mier 10 Aug 2011 - 14:33 | |
| SECTIA 203 PAS CU PAS EPISODUL 9 Asadar am plecat din Gara Rasnov Ne apropiem de Halta Rasnov Halta Rasnov apare pe partea stanga, insa aici, este o trecere la nivel cu calea ferata semnalizata doar cu semnul Crucea Sf. Andrei. Deci mare atentie soferi! Oriunde veti vedea acest semn asigurati-va !! Pentru ca veti fi direct raspunzatori, mecanicii nu au nici o vina, si daca se intampla vreun accident, iar incepe presa si televiziunile sa numeasca acest eveniment, 'Accident Feroviar' cand trenul nu are nici o vina!!!! Daca nu vor sa il numeasca accident rutiero-feroviar, mai bine sa ii spuna accident la o trecere cu calea ferata. Pentru ca cei care aud expresia accident feroviar se gendesc doar la tren,ori ca ar fi deraiat, ori ca s-a ciocnit cu alt tren!!! Halta Rasnov. Continuam drumul Pentru moment, ploaia s-a oprit, insa norii sunt pregatiti din nou pentru atac! Si inchei episodul 9 cu cativa stropi pe parbriz, semn ca ploaia nu prea vrea sa mai astepte pana incheiem si noi aceasta calatorie de vis!!!! SFARSITUL EPISODULUI 9 VA URMA | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Vin 12 Aug 2011 - 16:19 | |
| SECTIA 203 PAS CU PAS EPISODUL NR. 10 Dupa ce am parasit si Halta Rasnov, mergem pe o portiune de drum drept. Apoi, urmeaza o curba la stanga Continuam sa mergem pe linia curbata la stanga trecand peste un drum semnalizat cu crucea Sf. Andrei Din nou o portiune de drum drept Ajungem la o trecere peste sosea, unde zeci de masini si pe o parte si pe cealalta sunt nevoite sa astepte, si mai ales autobuzele firmei Transbus Codreanu care a inceput sa piarda clientii datorita acestui operator privat REGIOTRANS. Cu toata viteza inainte spre Halta Tohan Insa datorita acestui podulet, viteza este redusa considerabil Si inchei acest episod cu urmatoarea poza in care linia ferata este dreapta, pe cand soseaua este toata numai curbe! SFARSITUL EPISODULUI NR. 10 VA URMA!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Vin 12 Aug 2011 - 16:20 | |
| S E C T I A 2 0 3 P A S C U P A S E P I S O D U L 1 1 Asadar continuam drumul catre Halta Tohan In partea dreapta, pe o portiune, soseaua merge paralel cu noi Oprim un minut in Halta Tohan Dupa care plecam mai departe spre urmatoarea statie, General T.Mosoiu S F A R S I T U L E P I S O D U L U I 1 1 V A U R M A ! ! | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Vin 12 Aug 2011 - 16:21 | |
| SECTIA 203 PAS CU PAS EPISODUL 12 Asadar, suntem in drum spre Halta General T. Mosoiu. De cand tot mergem, iar muntii par ca sunt la aceeasi distanta!Nu reusim sa ne apropiem de ei! Am ajuns in Halta General Traian Mosoiu Trenul paraseste halta Si privim din spatele automotorului cum se vede din ce in ce mai mica Dar sa privim din nou inainte, pentru ca ne apropiem de capatul sectiei, adica de Zarnesti Sfarsitul episodului 12 Va urma! | |
|
| |
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS Vin 12 Aug 2011 - 16:22 | |
| SECTIA 203 P A S C U P A S U L T I M U L E P I S O D E P I S O D U L 1 3 Mai avem putim si ne apropiem de Zarnesti. Intalnim si o sosea, si intram in Zarnesti Iata si doua imagini din spatele automotorului in timp ce intram in Zarnesti Si iata si Gara Zarnesti, Si automotorul cu care am ajuns la Zarnesti si cu care ne vom intoarce inapoi la Brasov. Acestea fiind spuse, inchei acest reportaj-serial alcatuit din 13 episoade, in care am surprins pas cu pas sectiunea 203 Brasov- Zarnesti. Va multumesc pentru vizionare, si sper ca prin postarea acestui reportaj, ati avut prilejul sa va faceti o impresie a acestei sectii inchiriate de Regiotrans! S F A R S I T ! ! ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SECTIA 203 PAS CU PAS | |
| |
|
| |
| SECTIA 203 PAS CU PAS | |
|