LOCOMOTIVE SI AUTOMOTOARE DIN ROMANIA SI BULGARIA / ЛОКОМОТИВИ В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LOCOMOTIVE SI AUTOMOTOARE DIN ROMANIA SI BULGARIA / ЛОКОМОТИВИ В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ

AUTOLOCO: Catalog al locomotivelor , automotoarelor si statiilor de cale ferata din Romania / Албум Локомотиви - Румъния и България Locomotivele in miniatura apartin D-lui Sorin Oprisan http://soprisan.uv.ro/

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati

In jos 
AutorMesaj
Onofrei Sergiu-Gabriel'76

Reputatie : 1
Data de inscriere : 08/05/2011

Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati Empty
MesajSubiect: Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati   Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati Icon_minitimeJoi 31 Oct 2013 - 20:36

Asa cum am mai zis, am renuntat la forumuri unde pasiunea si hobby-urile sunt moderate si generatoare de poemici si certuri interminabile. Eu m-am retras si impreuna cu cativa tineri -putini dar buni- din Galati, am propus si ne-am implicat intr-un proiect modest la prima vedere ( lipsa banilor, etc.) dar am avut ambitia de a opri de la autogen, SINGURA locomotiva cu aburi care a mai ramas in Depoul Galati. Si am reusit! Gratie Asociatiei pentru Renasterea Galatiului ( avem cont si pe Facebook) condusa de un bun prieten restaurator muzeograf: Adrian Zainescu.

Citez din Asociatia pentru Renasterea Galatiului si Asociatia ,,Stejarul catre Tineri".
Un nou proiect propus de Asociatia Pentru Renasterea Galatiului, alaturi de asociatia partenera Asociatia "Stejarul catre Tineri" se va concretiza in scurt timp, gratie efortului domnului director Săndel Dumitru si domnului director Laurentiu Seceleanu.
Locomotiva, care isi traia ultimile clipe in triajul CFR, a fost restaurata la propunerea celor doua asociatii mentionate si, cu deosebitul ajutor dat de catre dl. Dumitru, ea va fi postata in fata Garii CFR Galati.
Multumim tuturor persoanelor implicate in acest demers, dl. Adrian Zăinescu, dl. Popa Laurentiu, dl. Onofrei Sergiu Gabriel, dl. Stefan Ștefan Bădiță, dl. Emil Popa, dl. Sandel Dumitru, dl. Seceleanu si tuturor celor care ne-au sustinut si va asteptam la vernisaj, la o data pe care o vom anunta in prealabil.
Aceste eforturi ne fac sa credem in Galati, in galateni si in viitorul acestui oras!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.529608497120695.1073741834.276261282455419&type=1

Fotografii facute azi de catre mine.

Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati DSC03489
free screenshot tool
Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati DSC03490
photo sharing sites
Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati DSC03491
screencapture
Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati DSC03492
screenshot on pc
Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati DSC03494
photo storage
Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati DSC03495
20mb image hosting
Sus In jos

Locomotiva cu aburi: 150.1051 apartinand Depoului CFR-Galati
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» LOCOMOTIVA 40-055
» SERIA 62-1051-2
» LOCOMOTIVA B-DM 055
» LOCOMOTIVA B-DM 290
» Locomotiva 50.681

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LOCOMOTIVE SI AUTOMOTOARE DIN ROMANIA SI BULGARIA / ЛОКОМОТИВИ В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ :: LOCOMOTIVE DIESEL :: LOCOMOTIVE CU ABURI ECARTAMENT NORMAL-
Mergi direct la: