Foto si comentariu: mishu88
Vineri 16 septembrie 2011 - REMAT Suceava
Stimați colegi,
Am avut astăzi ocazia să ajung în curtea celor de la REMAT Suceava unde activează locomotive ale unui operator privat de locomotive din România, ELECTROCOMP. Vă voi prezenta cele 5 locomotive care se găsesc aici, iar dintre acestea voi insista pe una dintre ele - care, nu din întâmplare, este locomotiva mea preferată. Fostă
LDH45-389 ce a fost activă multă vreme în Fălticeni, salvată de la tăiere, furt etc. de către cei de la Electrocomp și îngrijită/menținută în parametrii de funcționare de către tatăl meu: actuala
86-0081-9! O BIJUTERIE!
Întrucât nu am acum timpul necesar să realizez în stilul unui ”minireportaj” (dar cu promisiunea apariția acestuia în viitor), prezint, pe scurt, fotografiile cu descrierea aferentă.
Locomotiva diesel-hidraulică înmatriculată 86-0081-9 (ex-LDH45-389) pregătindu-se de manevră la REMAT Suceava
Deși seria i-a fost ștearsă din nu știu ce motiv, aceasta este
25.192, conform Cărții Tehnice a Locomotivei LDH45-389.
Postul de conducere
Tabloul electric
Panoul de diagnosticare a parametrilor tehnici de funcționare a agregatelor instalate pe locomotivă
Motorul MB836Bb cu putere nominală de 450 CP (aici se vede presostatul de 0,6 bar desfăcut în vederea remedierii acestuia. La timpul potrivit voi publica filmul aferent acestei acțiuni)
Aspect frontal capotă mare