LOCOMOTIVE SI AUTOMOTOARE DIN ROMANIA SI BULGARIA / ЛОКОМОТИВИ В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LOCOMOTIVE SI AUTOMOTOARE DIN ROMANIA SI BULGARIA / ЛОКОМОТИВИ В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ

AUTOLOCO: Catalog al locomotivelor , automotoarelor si statiilor de cale ferata din Romania / Албум Локомотиви - Румъния и България Locomotivele in miniatura apartin D-lui Sorin Oprisan http://soprisan.uv.ro/

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

ALBUM FOTO TonyGFR

In jos 
AutorMesaj
TonyGFR
COORDONATOR FORUM

Reputatie : 100
Data de inscriere : 01/02/2011
Varsta : 27
Localizare : Breaza, PH, M300

ALBUM FOTO TonyGFR Empty
MesajSubiect: ALBUM FOTO TonyGFR   ALBUM FOTO TonyGFR Icon_minitimeMar 8 Feb 2011 - 20:16

Aici sper sa va incant cu pozele mele Smile

-----

Sincer, desi favorita mea este 551, un alt Delfin este printre favoritele mele, prin curatenia exemplara, demaraj si mecanici foarte de treaba. Este vorba despre 91-53-0-477-345-9, cu care va ofer cateva poze.

Pe 9 ianuarie cu R347 ,,Dacia''

ALBUM FOTO TonyGFR 91-53-0-477-345-9-CFR-Calatori

O luna mai tarziu, cu acelasi 347.

ALBUM FOTO TonyGFR 91-53-0-477-345-9-CFR-Calatori

ALBUM FOTO TonyGFR 91-53-0-477-345-9

ALBUM FOTO TonyGFR 91-53-0-477-345-9
----
O alta pasiune a vietii mele o reprezinta camioanele. Aici, cateva fotografii facute in data de 6 februarie. Ultimele 3 poze sunt facute in timp ce asteptam R346 la podul de la Nistoresti.

ALBUM FOTO TonyGFR Volvo-FH12-2003

ALBUM FOTO TonyGFR Mercedes-Benz-Axor

ALBUM FOTO TonyGFR Mercedes-Benz-Axor

ALBUM FOTO TonyGFR Volvo-FH12-2001

O sa revin si cu poze de alta tematica. Pana atunci, sa fiti sanatosi Smile
Sus In jos

ALBUM FOTO TonyGFR
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Album foto AndreiCFRBucuresti
» Album foto ANDU2100HP
» Album foto Teodor.
» Album Foto razwy
» Album foto Norbi93

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LOCOMOTIVE SI AUTOMOTOARE DIN ROMANIA SI BULGARIA / ЛОКОМОТИВИ В РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ :: AUTOLOCO - DIVERSE :: ALBUME FOTO PERSONALE-
Mergi direct la: